Spabad Göteborg

RING OSS - 031-781 24 54

Om oss

Hemmaspa med handdukar och flaskor med badprodukter.

Som företag med direktkontakt med våra fabriker finns det ingen tvekan om att vi gör allt för att leverera produkter utifrån kundernas önskan. Med hjälp av era idéer och vår kunskap kan vi skapa absolut förstklassiga spabad i Göteborg. Kontakta oss idag så bertättar vi mer!

Spabad i Göteborg

Vi vill att ni ska känna er välkomna in till oss oavsett vad ni är ute efter. I vår lagershop hittar ni uppblåsbara spabad, pooler, reservdelar och spabad i Göteborg, och vi hjälper gärna till att hitta de produkter som passar er bäst! Som kund hos oss får ni alltid 2 års garanti på våra spabad i Göteborg, och vid behov av service erbjuder vi det även efter att garantin löpt ut.

För oss är alla frågor, önskemål och idéer viktiga, och vi är alltid nyfikna på att höra vad ni vill ha eller vad ni skulle vilja se en förbättring på. Vi erbjuder alltid professionell service och personliga bemötanden för att ni ska känna er välkomna. Tveka inte på att kontakta oss om du har några funderingar eller tankar vad gäller installation, montering eller service av spabad i Göteborg!

2 års garanti och professionell service

Vi ger alltid 2 års garanti på våra spabad i Göteborg då vi vill att alla våra kunder ska vara nöjda. För våra kunder erbjuder vi service och reparation även efter att garantin löpt ut.

Om du är intresserad av att köpa ett spabad i Göteborg är du varmt välkommen att kontakta oss eller besöka oss i vår lagershop. Vi har ett brett sortiment av spabad i Göteborg och erbjuder förstklassig service i alla lägen. Våra kunder är vår främsta prioritet – alla förtjänar att ha ett spa hemma!

Nordic Spa/Handelshuset i Kungälv AB


Maskingatan 5
442 40 Kungälv

031-781 24 54

[javascript protected email address]

556737-5091


Spabad

Poolvård


logo-image

Om Oss

Spabad i Göteborg är vår specialitet. Skäm bort dig själv med våra lyxiga produkter.

Läs mer om oss

Integritetspolicy

Kontakt

Nordic Spa/Handelshuset i Kungälv AB

Org nr: 556737-5091
Maskingatan 5
442 40 Kungälv
Tel: 031-781 24 54

Hitta hit